Най-просто написано, стърчащатата част в средата на феродовия диск сочи към мотора!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет зе цени съединител
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщениеНай-просто написано, стърчащатата част в средата на феродовия диск сочи към мотора!Let those Germans dream on about Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от tuner Покажи съобщениеТочно така го сложихме,пък и нямаше как да се обърка,защото,ако е обратно,лагера опира в оста на феродовия диск..поне така беше като гледахме стария съединител и притискател...Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
-
Първоначално публикувано от tuner Покажи съобщениеМайстора каза,че така го е сложил...значи правилно,тази страна е към кутията...Lato cambio (към кутията)
Интересно защо беше опакован наобратно тогава...
Примерно......sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Използвам темата, за да не отварям нова.
Предстои ми смяна на съединител, сменя ли се и спирачната течност задължително и съответно каква е добре да купя, както и какво количество.
Насочил съм се към съединител VALEO, щеше ми се LUK, но е доста по-скъп.Last edited by Alexius; d.m.y г., 10:37.sigpic
Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp
Comment
-
Първоначално публикувано от Alexius Покажи съобщениеИзползвам темата, за да не отварям нова.
Предстои ми смяна на съединител, сменя ли се и спирачната течност задължително и съответно каква е добре да купя, както и какво количество.
Насочил съм се към съединител VALEO, щеше ми се LUK, но е доста по-скъп.Let those Germans dream on about Alfa Romeo
Comment
-
Колега вече си го взел за следващия път ако има такъв разбира се си вземи 821325.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Да точен е но другия е усилен по-здрав,
твоя в някои каталози на Вальо го дават за 1.9.
Ако имаш възможност го смени,аз съм с този
и вече 80к няма ягоди и съм с чипче.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
Comment